כאב חד וחותך בברך, עם היסטוריה רפואית בעבר

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

07/06/2021 | 01:46 | מאת: גולי

שלום דוקטור, לפני כארבע שנים עשיתי ניתוח של לקיחת שתל מהאגן לצורך השתלה בכף היד, מאחרי הניתוח הייתי עם קביים ואבחנו לי קרע במיניסקוס הליטרלי, היהיתי בשיקום וכעת כבר יותר מחצי שנה שאני הולכת כמעט כרגיל בלי קביים, והכל היה טוב, בתחילת שבוע שעבר הייתי בחתונה ורקדתי הרבה, לאחר מכן הכל היה בסדר, וביומיים שלושה האחרונים, נהייה לי כאב חד וחותך בברך, בצד ימין כלפי פנים הברך, אני לא מסוגלת לקפל את הרגל או לשים עליה משקל, חזרתי לצלוע מאוד!! האם זה קשור לזה שרקדתי בחתונה ?? או שזה משהו חדש?? זה נראה לי כאב מסוג שאני לא ממש מכירה.... אשמח לתשובה

שלום גולי, יש צורך בבדיקה גופנית על מנת להגיע לאבחנה. מהסיפור ייתכן ומדובר בדלקת רצועתית או נזק מניסקלי בברך. במידה וההכאב נמשך ותרופות נוגדות דלקת לא מועילות יש צורך בבדיקת אורתופד מומחה. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים