נפילה על פיקת הברך וכאבים מתמשכים בנגיעה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

31/05/2021 | 23:17 | מאת: שני

לפני שבוע מעדתי ונפלתי על פיקת הברך. ממש כאבי תופת של כמה שעות. לא התנפח. למחרת כבר דרכתי על הרגל ומאז הולכת רגיל ואין בעיה בכיפוף. אבל נגיעה הכי עדינה, ממש כמו נוצה, על הברך במקום המכה - ויש לי כאבי תופת (רק בזמן הנגיעה). האם תקין? האם כדאי לבדוק?

שלום , לעיתים בפגיעה ישירה שכזו יש פגיעה בעצבים שטחים ולכן כאבים בנגיעה כאלה יכולים להימשך מספר שבועות במידה ולא עובר ישנם טיפולים כגון הזרקות וכדורים להורדת הכאב. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים