הסתיידות הגיד הפיקה בחיבור

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

29/05/2021 | 12:43 | מאת: יוסי

שלום דוקטור לפני מספר חודשים התחילו לי כאבים בחיבור של גיד הפיקה לפיקה עצמה כיום שאני ממשש את הגיד בחיבור אני מרגיש כמו בליטה בדיוק בחיבור ממש כמו עוד עצם קטנה שגדלה לי האם זה הסתיידות??? והאם גלי הלם יכולים לעזור בטיפול, הורדתי את עצימות האימונים אך לא למנוחה מוחלטת תודה

שלום , יש צורך בבדיקה גופנית והדמייה על מנת לודא שזו הסתיידות ולא ממצא אחר. גלי הלם הינו טיפול מקובל במידה ומדובר בהתסיידות בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים