פגיעה בעצם הזנב? מהן האופציות?

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

17/05/2021 | 22:58 | מאת: שירי

שלום, בשבוע שעבר עשיתי אירובי בבית ובאמצע רציתי ללכת לשירותים ושכחתי ששמתי כסא במסדרון בפתח הכניסה לחדר האמבטיה בגלל האזקעות. הכסא היה ממש צמוד למקוף הדלת ובעצם הישבן שלי ממש נמחץ כשנכנסתי. לאחר מכן זה מאוד כאב אך נרגע, אז אולי עשיתי טעות כי המשכתי עוד בספורט. למחרת וכבר כבר ימים שיש לי כאב בעצם בצד שמאל למעלה של הישבן. בצד ימין של הישבן למעלה יש לי שטף דם והוא דווקא לא כואב. רציתי בבקשה לברר: מהן האופציןת של הנזק שיכול להגרם במצב כזה? מה זה יכול להיות? האם ייתכןנו שברי מאמץ? תודה מראש

שלום שירי , מצטער לשמוע על המקרה. איני חושב שמדובר בשבר מאמץ אך ייתכן שאת סובל מחבלה כהה או סדק קטן באחת העצמות. ממליץ לך לגשת לאורתופד מומחה לבדיקה גופנית וצילום רנטגן . בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים