שבר אוסטאוכונדרלי חבלתי בברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

12/05/2021 | 19:24 | מאת: נימי

לאחר תאונת רכיבת אופניים ונפילה על סלע על הברך, לא הודגם בצילום רגיל דבר גם לא ב אולטרסאונד. חלפו שלושה שבועות של כאבים ומוגבלות בתנועה הגוברת במאמץו הוחלט על מיפוי עצמות שתוצאותיו הראו שבר אוסטאוכונדרלי חבלתי. מה עלי לעשות? נשמע מלחיץ, אדגיש, כי חל שיפור קל ואני כן יכולה ללכת ולשאת משקל, אך עדיין סובלת מכאבים ומוגבלות תנועה במאמץ קל.

שלום נימי, שבר אוסטאוכונדרלי יכול להיות במיקומים שונים בברך , בדיקת הבחירה הינה MRI גם על מנת לאתר את אזור הפתולוגיה וגם לבנות תכנית טיפולית מתאימה. בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים