כאבים בשתי הרגליים.......

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

06/05/2021 | 18:49 | מאת: ס

שלום בת 46 בריאה,רזה ולא מעשנת. בחצי שנה האחרונה אני חשה כאבים ברגליים בשתיהן מהקרסול לכל האורך עד למעלה בשוקיים העליונות. זה כאבים שמגיעים לשבוע ונעלמים לחודש או פחות מזה ואז חוזרים, הכאבים הם כל פעם באזור אחר ברגליים, נראה לי שזה במפרקים ואולי גם שרירים וגידים, אולי עצמות גם. אני לא בדיוק יודעת לתאר את שמות האזורים הכואבים, הכאבים הם בינוניים ולא נעימים גם בזמן ישיבה. מה זה יכול להיות? ממה זה נגרם?

שלום, מאוד קשה להגיע לאבחנה ללא בדיקה גופנית במקרה זה . ייתכן והכאב שלך קשור לבעיה אורתופדית או לא . ממליץ לפנות לאורתופד שיבדוק אותך ויפנה אותך לבדיקות עזר במידת הצורך. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים