בוהן וכרית כף רגל רדומים

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

03/05/2021 | 03:01 | מאת: עומר

שלום רב ד"ר מוחמד כתאנה כבר חודשיים אני עם הרגשה תופעה של בוהן וכרית כף רגל רדומה, רגישה ברגל שמאל. יש כאב מהעכוז שמאל לאורך כל רגל שמאל בבקשה חוות דעתך, המלצתך בכבוד רב ----------------------- מאת: ד"ר מוחמד כתאנה שלום , בוהן רדומה יכולה לנבוע ממספר גורמים יש לבצע בדיקת EMG כדי לאבחן את הסיבה. בברכה, ----------------------- ד"ר שלום רב ותודה על התייחסותך . בהמשך לתגובתך לפנייתי מבקש לשאול: האם בדיקת EMG עדיפה על בדיקת MRI ולמה ?? - בתודה מראש בכבוד רב

MRI לאיזה איבר ? לא ידוע עד כה מהיכון נובעת הבעיה , במידה ויש סימנים עצביים שהמקור שלהם מעמוד שדרה אז ניתן לבצע MRI עמוד שדרה במידה והבעיה העצבית קשורה לאזור הבוהן בלבד אז אולי תצטרך לבצע הדמיה לכף הרגל. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים