קרתה לי תאונה מאד מוזרה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

01/05/2021 | 01:14 | מאת: פרנקו

היי דוקטור כתאנה, לפני כשנה, הלכתי לישון ונרדמתי עם המעיל עליי. המעיל עם כפתורים מברזל או חומר דומה. אולי ניקל. בכל אופן, נרדמתי עם המעיל על הבטן ואחד הכפתורים היה צמוד לי לחזה, ממש מתחת לחזה, באחת הצלעות. כשקמתי הרגשתי כאב נוראי, מהלחץ המתמשך של הכפתור על הצלע. עד עכשיו האיזור מאד רגיש, וכואב לי כל פעם שאני מתעטש, או במקרה נניח ואני מקיא, והרפקלס גורם לאזור להתכווץ. בשיעול זה לא ממש מורגש. רק במקרים של התעטשות או רפלקס הקאה תוך כדי צחצוח לשון בבוקר. מה המלצתך? כבר שנה זה ככה... כאילו זה קרה אתמול. אני לא מוצא מקרה דומה באינטרנט, אבל אולי פגשת מקרה כזה בעבר? יש לציין שאני יושב המון שעות ביום. אני עושה ספורט, הליכה.. אבל לא ממש השתחרר. לתשובתך המהירה אודה, כי אני קצת חרד לגורלי. בברכה, פרנקו.

שלום פרנקו, אינני מכיר תופעה שכזאת. הייתי ממליץ לעשות צילום ואולטראסאונד של האזור ובמידת הצורך הדמיה מתקדמת. אם ללא ממצאים- הייתי פונה לאלרגולוג או רפואה משלימה. בברכה, ד"ר כתאנה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים