קנאקים בכל הגוף ודלקות

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

28/04/2021 | 19:21 | מאת: דניאל

שלום רב, כבר שנים שמטרידה אותי שורש כף היד, במיוחד בכיפוף, לא מצליח לעשות שכיבות שמיכה, מאוד כואב, זה התחיל מחדר כושר שהייתי דוחף מוט כנגד כיוון החזה ומאז תמיד עם תחבושת בזמן אימון, ולאחרונה בחוג איגרוף לא מצליח לעשות שכיבות שמיכה,,, ובכלל שמתי לב שכל הגוף שלי התחיל לעשות קנאקים, ועכשיו גם הכתף , אחרי מכת איגרוף במהלך אימון שנתתי אני מרגיש גם כאב וגם קנאקים שהתחילו כמעט מכל תנועה של הכתף, גם הברכיים עושות קצת בעיות, קיצר דוקטור אני מתפרק :) אגב אני בן 38 שוקל 90 ק"ג , האורטופד אמר לי שזה מעומס אימונים, לדעתי הוא אפילו לא הקשיב לי שניסיתי להסביר לו על שורש כף היד שאני כבר שנה לא אימצתי אותה ואחרי מספר אימונים ישר חזר לי הכאב, 1) מה זה יכול להיות ומה עלי לבדוק או איזה בדיקות לעשות לבירור? 2) במידה וזה דלקות של מפרקים כרונית האם שמן cbd יכול לעזור ?

שלום דניאל, ממליץ לך לבצע MRI של שורש כף יד ובדיקה לאחר מכן ע"י כירורג כף יד. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים