שבר תלישה בפיבולה בקרסול.

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

25/04/2021 | 20:42 | מאת: נפיחות שלא יורדת חודש וחצי אחרי שבר תלישה בפיבולה

ערב טוב חודש וחצי אחרי ששברתי כול הכף רגל עדיין נפוחה. הרצועה תלשה לי את בפיבולה. מתי יורדת הנפיחות? מדוע יש לי יקצוצים בחלק התחתון של כף הרגל? מרגישה כמו נמלים ברגל. מה הסיבה לך? המון המון תודות.

שלום, לעיתים לוקח מספר חודשים עד ירידה משמעותית של הנפיחות והכאב במידה וב-6 שבועות הקרובים לא יהיה שיפור ניכר ממליץ לך להיבדק שוב ואולי לשקול הדמיה נוספת. בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים