בקשה. לד"ר מוחמד כתאנה - בוהן רדומה מעקצץ

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

21/04/2021 | 13:33 | מאת: עומר

שלום רב ד"ר מוחמד כתאנה תחילה אני מבקש לומר תודה על הפורום יישר כוח. *כבר חודש וחצי אני עם הרגשה תופעה של בוהן רדומה, רגישה, מעקצצת ברגל שמאל יש כאב מאזור העכוז שמאל לאורך כל רגל שמאל בבקשה חוות דעתך, המלצתך בתודה מראש בריאות איתנה בכבוד רב

שלום ותודה , בוהן רדומה יכולה לנבוע ממספר גורמים יש לבצע בדיקת EMG כדי לאבחן את הסיבה. בברכה,

25/04/2021 | 12:57 | מאת: עומר

ד"ר שלום רב ותודה על התייחסותך . - בתגובתך לפניתי ציינת באופן מוחלט להלן ציטוט "יש לבצע בדיקת EMG כדי לאבחן את הסיבה" - האם בדיקת EMG עדיפה על בדיקת MRI ולמה??

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים