מרפק טניס וכאב לאורך היד

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

20/04/2021 | 02:31 | מאת: גולי

הי, אובחנתי עם מרפק טניס, יד ימין שלי, שנגרם עקב מאמץ, היא יד מתפקדת יחידה שלי, הופניתי לפיזיו ולצילום, מה שרציתי לשאול זה, האם יש מה להקל על היד לבנתיים?? עד התור לפיזיו?? הכאב נמשך לי לאורך היד, וגם לאצבעות, זה מקשה מאוד על התפקוד שלי, אם יש מה לעשות אני אשמח ממש, כי כואב לי ואני חייבת את היד, אין לי אופציה נוספת.... תודה מראש

שלום, 1. ניתן לקחת כדורים נוגדי דלקת 2. דיקור 3. יש סט של תרגילים תרשום ELBOW STICK EXERCISES

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים