שין ספליט ברגליים עקב ריצה מלפני 10 שנים

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

18/04/2021 | 19:37 | מאת: ד

שלום לכולם אני כותב כאן לצורך חוות דעת שניה אשמח לשמוע את דעתכם ב2010 הייתי עושה הרבה ריצות באופן קבוע, והגעתי לכושר גבוה (יכולתי לרוץ עד 10 קמ). שנה לאחר מכן התחלתי לעבוד מהבית ובמשך תקופה גדולה לא התאמנתי. ב2012 חלטתי להתחיל לרוץ, וברוב טיפשותי התחלתי לרוץ ישר 2 ק"מ ללא חימום, מה שגרם להתפתחות של שין ספליט, וזה התחיל לכאוב לרמה שהפסקתי לרוץ. מאז ניסתי לחזור לרוץ לאט לאט כל שנה-שנתיים בערך לאט לאט, ועדיין בכל פעם שאני מתחיל לרוץ בהחלה הכל בסדר ואז אחרי כמה פעמים של ריצה הכאבים חוזרים. עברו 9 שנים מאז שנגרם השין ספליט. השמנתי מאוד בתקופה הזאת ואני מאוד רוצה לחזור לרוץ. הלכתי לאורטופד, הוא אמר לי להתחיל עם הליכות חודש ואז לנסות לחזור לרוץ אבל זה לא עזר, אז חזרתי אליו והוא הביא למרשם לתרופה הבאה: ARCOXIA 90MG (M) (14) TAB האם לדעתכם לקחת כדורים זה צעד תקין, או שניתן לעשות עוד משהו לפני שמתחילים שימוש בכדורים?

שלום, קשה לצפות איך תגיד לאחר חזרה ממנוחה כדורים נוגדי דלקת יכולים להקל את הכאבים ולמנוע החמרה במידה והכאבים לא פוסקים ממליץ על ביצוע MRI שוקיים. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים