פציעת ספורט בכתף שמאל

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

04/04/2021 | 18:12 | מאת: דוד

בס״ד למומחה שלום. ביצעתי היום תרגיל מתח (באחיזה ברוחב כתפיים). במהלך התרגיל החליקה לי יד ימין בפתאומיות והחזקתי את כול המשקל על יד שמאל, ושמעתי קול פקיקה חזק, כמו קליק במפרק הכתף. לא הרגשתי כאב חריג, וגם הצלחתי לסיים את הספורט, ואני לא ממש מרגיש הגבלה בטווח תנועה... אולי רק קצת חולשה וכאב מקומי קל. יש סיכוי שקרעתי חלילה גיד/רצועה? האזור לא כואב מאוד, ואני כן מצליח להזיז את היד... מה לעשות? בתודה מראש

04/04/2021 | 18:15 | מאת: דוד

אציין שהאזור הרגיש הוא החלק הפוסטרולטראלי של הכתף, בחלק שליד הסקפולה

הי דוד , צריך לתת לאזור לנוח כמה ימים ולראות אם יש כאבים או הגבלה בתנועות. במידה וכן ממליץ לך להיבדק ע"י אורתופד מומחה. בברכה ,

05/04/2021 | 19:16 | מאת: דוד

רוב תודות על המענה המהיר והמקצועי! האם זה הגיוני שחלילה קרעתי (אפילו חלקית) רצועה/גיד/שריר אבל אין כאבים? או שטראומה כזו מגיעה עם כאבים?

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים