קליקים ביישור הברך בבוקר

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

27/03/2021 | 13:04 | מאת: מני

שלום דוקטור שאני קם בבוקר או מישיבה ממושכת ואני מיישר את הרגל עד הסוף (נועל אותה) יש לי קליקים ממש כמו שעושים באצבעות בידיים, על מה זה מעיד אם הקליקים לא כואבים? יש לציין שאני סובל מפציעות ספורט ,דלקות ופגיעה קטנה בסחוס אני רץ 3 פעמים בשבוע תודה

שלום מני, יש המון סיבות לקליקים לא כואבים בברך . כמובן בעזרת בדיקה גופנית מדוקדקת ניתן לזהות את הבעיה. לרוב מדובר בחוסר איזון שרירי שגורם לפיקה לסטות קלות ממסלולה ולגרום לקליקים. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים