כאב בגיד אכילס מאחורי הקרסול

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

22/03/2021 | 14:03 | מאת: מאיר

שלום דוקטור כבר כמה שבועות התחיל לי טיפה כאבים בגיד האכילס בשניהם אני רץ 3 פעמים בשבוע, בזמן הריצה זה לא כואב אבל במהלך היום יש חלקים ביום שיש לי שם גירויים כאלה לא משהו שמגביל אותי, אני ממשיך לרוץ לא מוכן להפסיק השאלה אם זה יכול להחמיר ובאיזה שהו שלב יגביל אותי ? מציין שוב שבזמן ריצה זה לא מורגש בכלל

שלום מאיר, כנראה אתה סובל מדלקת בגיד האכילס . הכאב הנובע מבעיה זו מתבטא בכאב בבקרים או בתחילת הליכה ופחות בזמן ריצות . ממליץ לך לנסות טיפול במתיחות תוכל לכתוב בגוגל ACHILEAS TENDONITIS STRECHING EXERCISES ותראה מספר רב של תרגילים. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים