כאב באזור הארבע ראשי כולל ברך, צד שמאל

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

17/03/2021 | 16:36 | מאת: חיים

לאחר כאבים שצצו לאחר פעילות ספורטיבית רציפה באזור הארבע ראשי ברגל שמאל עם של כאב לאזור הברך, החלטתי לעשות us לברך שמאל ולהלן הממצאים; אשמח לדעת האם אני יכול לחזור לפעילות ספורטבית(אופניים/ריצה) ומה ממולץ להמשך טיפול

שלום, לא מצליח לראות את תשובת הסונר

22/03/2021 | 10:17 | מאת: חיים

גיד קוודריצפס: ב.מ.פ גיד פטלרי: ב.מ.פ Lcl: ב.מ.פ Lm: ב.מ.פ Mcl: ב.מ.פ Mm: ב.מ.פ בורסה סופראפטלרית: מעט מאוד נוזל, לא צלול ועיבוי של סינוביום בתוכה בורסה פטלרית: ללא נוזל בתוכה Pes anserinus: ללא נוזל. אין נוזל תוך-פרקי אזור פופליטאלי: לא הודגמו שינוים פתולוגים . אין עדות לציסטה ע"ש baker לסיכום: סימנים של suprapatellar bursitis

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים