MRI ברך לאחר כאבים בברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

10/03/2021 | 16:28 | מאת: איציק

שלום דוקטור אחרי שנתיים של ריצות לא בעצימות גבוהה התחילו חי כאבים בברך, כאב מפושט לא משהו ממוקד שמגיע מגיד עשיתי mri והודגם דלדול בסחוס שמכסה את האספקט התיכון של הקונדיל הפמורלי, וגופים חופשי כנראה שבב סחוס מנותק אשמח לפירוט מה זה אומר ואם זה מה שגורם לכאבים ? אורטופד אחד אמר לי שזה נזק מאוד קטן ולא אמור להשפיע על חיי הספורט אבל בפועל כואב לי אני כבר תקופה לא רץ, תודה

שלום איציק, הנזקים שישנם בMRI יכולים לגרום לכאב בברך, עומס רב על הברך קפיצות וניתורים חוזרים כן יכולים להחמיר את הנזק. אני ממליץ לך השלב ראשון לנסות לבצע פיזיותרפיה פעילות גופנית כגון שחייה אופניים פילאטיס וכד' בהיעדר שיפור ניתן לחשוב על התערבות כירורגית אך לא בשלב ראשון. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים