פציעה אחרי טיפןך אגרסבי בכתף

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

07/03/2021 | 08:50 | מאת: איילה

שלום רב, אשמח לדעת מה פירוש תוצאות ה mri: הטכניקה : הבדיקה בוצעה בתהודות 2T, PD, 1T עם דיכוי שומן, ו- GE במישורים השונים. ממצאים: מפרק ה- C/A מודגם תקין. מודגם נוזל בכמות קטנה בבורסה הסוב-אקרומיאלית. מודגמים אותות חריגים בין סיבי גיד הסופרה-ספינטוס, ייתכן כביטוי לטנדינוזיס. שאר הגידים המסובבים הודגמו תקינים. גיד הביצפס הודגם שמור. הלברום הודגם תקין. הודגמו אותות תקינים ממח העצם ללא עדות לשברים או בצקות. הודגם נוזל תוך פירקי בכמות קטנה.

שלום איילה, איני רואה נזק לפי הMRI יש סימנים של דלקת קלה באחד הגידים. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים