לחצים/כאבים בעורף ו.....

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

04/03/2021 | 15:47 | מאת: ס

שלום, בשנה האחרונה יש לי כאבים בעורף בצד ימין, וגם בצד הימני של הראש כלומר מאחורי האוזן הימנית, באוזן הימנית, הרקה הימנית, הלחי הימני, המצח הימני, ובכל הגולגולת בצד ימין, בצד שמאל אין כאבים בכלל. ההתקפים מופיעים כמעט כל יום למספר שעות, זה נעלם וחוזר. הכאב בינוני. נוירולוג אמר שאולי זה שריר שנתפס בין הצוואר לגולגולת ושזה כנראה בעיה צווארית או שרירית ושאם זה חד צדדי זה צוואר. סיטי מוח וMRI תקינים TMJ תקין, אא"ג תקין. מה זה יכול להיות?

שלום, התיאור לא מתאים לבעיה אורתופדיתץ אם כבר נשללו מספר בעיות ניתן לבצע mri של עמוד שדרה צווארי לראות האם יש קשר בין בעיה סביב עמוד השדרה והכאבים מהן אתה סובל. בברכה,

05/03/2021 | 12:11 | מאת: ס

תודה האם בעיה בעמוד השדרה יכולה להקרין לחצי ראש ימין? בצד שמאל אין כאבים. אם יש משהו בעמוד השדרה זה לא אמור להכאיב כל הזמן? אצלי זה מגיע למספר שעות ביום ואז עובר ושוב חוזר, קורה גם שנעלם ליומיים- שלוש ואז שוב חוזר, הגיוני שזה מעמוד השדרה גם אם אין לי כאבים בגב? ואם זה מעמוד השדרה מה הטיפול?

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים