שבר בקרסול (בפטישון) מה הסיכויים להחמרת מצב עתידית

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

03/03/2021 | 14:12 | מאת: משה

אשתי אישה בת 52 שברה את הקרסול לפני שנה וחצי שבר בפטישון מה הסיכויים להחמרת מצב בעתיד ? כידוע הקרסול הוא איבר שבכל צעד וצעד אנו מפעילים עליו את כל משקל הגוף ולעיתים גם מעקמים את הקרסול, מה הסיכויים בעתיד שעקב התעקמות הקרסול הקרסול יפגע והמצב יוחמר באותו מקום של פציעה זו (כמובן ההשוואה לאדם בריא שלא נפגע בקרסול). אודה לך מאוד על התשובה ד ר

שלום משה, כמובן שהקרסול הפגוע עלול להיות פציע יותר מקרסול תקין. לא מכיר אחוזים מדוייקים לגבי החמרת מצב. מה שבטוח זה תלוי חומרת השבר, הגיל , מדדים של החולה ופעילות קבןעה בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים