תחושה אחרי אימון

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

17/02/2021 | 23:06 | מאת: ראול

E יש אצלי בעייה של אחרי שאני עושה פעילות גופנית ( משהו כמו 15-30 דק') אז מתי שזה מגיע לסוף / אחרי הפעלות אני מרגיש סוג של חולשה+ רעד קל בגוף וזה נשאר הרבה זמן ומן הסתם מפריע לי להתאמן בצורה רגילה - מה הפתרון ומה גורם לזה

שלום ראול , חולשה לאחר אימון יכלוה לנבוע משלל סיבות. צריך לבקר אצל הרופא המטפל, שייתיחס לבעיות קיימות במידה ויש , בדיקות מעבדה לבדיקת ויטמנים מלחים ואנמיה. במידה ותקין יש לבקר אצל רופא ספורט לבדיקה בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים