תחושת נימלול מאחורי הירך וכף הרגל

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

13/02/2021 | 11:50 | מאת: יניב

שלום דוקטור יש לי תופעה מציקה מעין הרגשת נמלול ועקצוצים באזור הירך עם הקרנות לעקב נאמר לי שזה נובע כנראה מלחץ על העצב, עשיתי בדיקת סיטי לעמוד שדרה מותני והכל יצא תקין כנראה זה מגיע מהירך ולא מהגב, ממה זה יכול לנבוע והאם זה משהו שעובר מעצמו? תודה

שלום , תחושה לא תקינה בגפה יכולה לנבוע ממספר רב של סיבות. אחד מהן לחץ עצבי כתוצאה מדיסק מותני . מכיוון שזה נשלל יש לחפש סיבות נוספות ממליץ לך לבצע בדיקת הולכה עצבית EMG/NCS ולהתייעץ עם נוירולוג בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים