התייעצות לאחר mri ברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

03/02/2021 | 19:09 | מאת: מאיר

שלום דוקטור נשלחתי לmri עקב כאבים בברך שמאל בן 31 פעיל ספורטיבי. הממצאים: שלום דוקטור עברתי בדיקת mri עקב כאבים בברך כנראה מריצות מרובות אני בן 31 פעיל ספורטאי בממצאים: הודגם דלדול בסחוס המכסה את האספקט התיכון של הקונדיל הפמורלי המידאלי ללא עדות לבצקות לשדית הרצועות והמיניסקוסים במראה שמור סחוס הפיקה שמור המנגנון המיישר שמור קדמית לקרן הקדמית של המיניסקוס הלטרלי מודגם גופיף היפואינטנסי בקוטר 2 ממ ובקוטר 6 ממ במישור הצדדי פנימי הודגם נוזל תוך פירקי בכמות קטנה ללא עדות ליצירת ציסטה פופליטיאלית האם הכאבים נובעים מהגופים החופשיים ומהדלדול בסחוס?? ואיך זה ישפיע על חיי הספורט שלי

שלום מאיר, כן ייתכן שחלק מכאביך הין עקב הגופיף החופשי. בשביל להגיע לאבחנה הנכונה יש לבצע בדיקה גופנית ע"י אורתופד ולהתאים את זה לממצאים בMRI בברכה ,

05/02/2021 | 14:13 | מאת: מאיר

סחוס שהתנתק נשאר בברך? הוא לא נדבק או נמס מתישהו? והאם גופיף כזה קטן יכול לגרום לכאבים

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים