פציעה מ 2016 בכף הרגל

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

26/01/2021 | 23:40 | מאת: מאור

שלום רב נפצעתי בעבר בכף הרגל מחפץ כבד שנפל לי עליה (שבר מעיכה) עשיתי ct לפני מספר ימים ואלו התוצאות... אשמח לפירוש ל ct. מיותר לציין שהנני סובל מכאבים ומהליכה עם צליעה ולעיתים נרדמות לי האצבעות בכף הרגל...ובמאמץ קל או הליכה מתגבר הכאב עד רמה שאינני מסוגל ללכת... האם ניתן לתקן זאת? שבר ניתוק קטנים ללא איחוי בבסיס מסרק 2 וגבול מדיאלי של קונאיפורם לטרלי ממול. בנוסף עיוות עם שקע של בסיס מסרק ראשון אך גבולותיו חלקים. ניתוק קטנטן בגבול דורזאלי קידמי של קונאיפורם מידאלי. היצרות מנימלית של מרווים בין בסיסי מסרק 2, 3 ועצמות קוניאפורם אמצעי ולטרלי. ללא שינוי משמעותי מבדיקה קודמת. יתר מבנה גרמי ומרווחים מפרקיים שמורים. ללא ממצא ברקמות הרכות. ---------

שלום מאור, ייתכו שהפציעה שלך הינה פציעה בעיקר רצועתית בכף הרגל. במידה ואתה עדיין כאוב ממליץ לך לפנות למומחה כף רגל להתייעצות לגבי אפשרות ניתוחית. ייתכן והטיפול יסתכם בקיבוע בגבס/ מגף פלסטיק בלבד. חשוב שתראה רופא להתייעצות. בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים