כאבים קשים בשוק שריר התאומים

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

26/01/2021 | 22:53 | מאת: דודי

לפני כחודש נתפס לי שריר התאומים בצורה לא רגילה. ללכת היה קשה ביותר עד בלתי נסבל. מאז הרגל שלי יותר קרה מתמיד וגם כל פעילות מיד נרדמות לי האצבעות ברגליים. ממש כל סוג של פעילות אפילו שהרגליים לא מתערבות. עדין קשה לי ללכת למרחק. אבל המצב ממש השתפר. אשמח להתייחסותך.

שלום דודי, לפי התיאור שלך ייתכן ולא מדובר רק בבעיה בתאומים, צריך לגשת לרופא המטפל ולשקול בדיקת כילי דם ו/או בדיקת עצבים לאזור זה . בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים