כאב במרפק לאחר משחק טניס

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

20/01/2021 | 17:24 | מאת: ניסים

שלום ד"ר, בן 55 משחק טניס כשישה חודשים. לאחר משחק של שעה או שעתיים מרגיש כאבים במרפק שנמפריעים לי לישון בליילה הראשון, קושי לישר את הזרוע וקושי גדול יותר לקפל את המרפק. לאחר 24 שעות הכאב יורד ל10% ונשאר כך עד למשחק הבא. בזמן משחק לא חש כאב. האם יכל להמשיך לשחק כל עוד הכאב האקוטי נמשך רק 24 שעות או שאני גורם נזק בלתי הפיך למרפק? תודה מראש

שלום ניסים, ככה"נ אתה סובל ממרפק טניס. זו בעיה ידועה בספורטאים שמשחקים טניס עקב כך שהם מאמצים קבוצת גידים/שרירים מסוימת שוגרמת לדלקת וכאבים. ישנם מספר סוגים של טיפולים הכוללים נוגדי דלקת פיזיותרפיה , שימוש במקל אלסטית ייעודית לתרגול FLEXBAR ועוד. אם לא תטפל בבעיה ייתכן ויימשכו הכאבים. לא ידוע אם תגרום לעצמך נזק נוסף.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים