ניתוח כתף - מידע על הצלחה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

12/01/2021 | 02:09 | מאת: חנה

האם יש מידע על הצלחת ניתוח מסוג Distal Tibial Allograft עם Eden Hybinette Operation בעבר שני ניתוחים עקב פריקות חוזרות.

שלום חנה, שאלה טובה . בדרך כלל המקרים של כשלון ייצוב ניתוחי של הכתף הינו לא שכיח. הצורך בניתוח מסוג שהזכרת נדיר יחסית. ניתוח שלישי כל שיהיה הוא סיכון מוגבר לסיבוכים והימשכות כאב והגבלה מחד גיסא. מאידך גיסא זה פתרון ריאלי לבעית יציבות שלא נפתרה עד כה. קשה להגיד באחוזים את מידת ההצלחה של הניתוח עקב ריבוי הפקטורים שקשורים להצלחה של הניתוח. בהצלחה !

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים