כאב בשריר זרוע פנימי

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

10/01/2021 | 16:30 | מאת: מייק

שלום, מספר ימים של כאב בשריר בין בית השחי למרפק( השריר שמתרומם בהורדת ידיים). לאחר שני ימי כאב יצא פס צהוב שהפך לחום והטשטש לאחר 4 ימים. ביצעתי פעולה שבה הרגשתי מתיחה באיזור השריר עם כאב חד, ושוב יצא פס צהוב. הפס באורך 5 עד 6 סמ. כמו בפירלה מהחלק הפנימי ויורד לכיוון החלק הפנימי של המרפק( כיפוף היד). מה יכולה להיות הסיבה? האם מנוחה מספיק?

שלום מייק, לא הבנתי מתיאורך את מהות הבעיה . עדיף שתיגש לאורתופד בקהילה לבדיקה בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים