פגיעה בעצם הזנב או תזוזה מהמקום

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

30/12/2020 | 20:39 | מאת: נופר

עשיתי אימון בטן שלא עשיתי אף פעם ופתאום הרגשתי את עצם הזנב מאוד, כמה ימים כאב לי באזור ועבר אבל מאז אני לא מפסיקה להרגיש את עצם הזנב. לא הצלחתי לעשות שוב את התרגיל בגלל עצם הזנב אני ממש מרגישה אותה וזה גם לא נעים אפילו בשכיבה על הגב, וגם כשאני יושבת. לעולם לא הרגשתי את עצם הזנב, האם הזזתי אותה מהמקום בגלל התרגיל? האם פגעתי, איך אפשר לבדוק את זה? זה לא עובר כבר כמה חודשים ומתחיל ממש להציק

שלום נופר, ממליץ לך לבצע סיטי או MRI של עמוד שדרה מותני סקרלי כדי לבדוק את מנח העצמות והאם יש לחץ עצבי על מערכת העצבים. לאחר מכן יש לגשת לאורתופד מומחה לבדיקה בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים