כאב באמצע שוק הרגל בעת פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

30/12/2020 | 00:40 | מאת: גקי

שלום ד"ר, כבר תקופה של יותר מ 5 שנים אני סובלת מכאבים באמצע השוק בשתי הרגליים ,כאשר זה קורה רק בעת הליכה ארוכה וריצה .ובמנוחה הכל נעלם .אני מציינת שאני בעודף משקל ותמיד רהבתי ספורט אבל רק מסיבה הזאת של הכאבים אני לא ממשיכה בפעילות לתקופה ארוכה .השאלה שלי היא ממה זה יכול לנבוע ? ואם אני ממשיכה בפעילות למרות הכאבים הדבר עלול להחמיר ? מבקשת את המלצתך. תודה רבה

שלום גקי לדעתי מדובר או בשברי מאמץ או בתנליך דלקתי סביב עצמות השוקיים SHIN SPLINTS ממליץ לך לבצע MRI של השוקיים בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים