אמ אר איי גבי ..לאחר תאונת דרכים מטופל במרפאות חוץ שלכם

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

21/12/2020 | 17:49 | מאת: זוהר

אני אחרי ת.ד קשה ביותר הייתי מאושפז אצלכם שנה ..מאז סבלתי מכאבי גב מטורפים עברתי בדיקת אמ אר איי לפני שבועיים ורשום לי בתוצאה בקע דיסק כמובן שנשלחתי לבדיקה בגלל שעברצי בדיקת אי אמ גי שהראתה שיש לי פגיעה עצבית בשוק ימין גם בגלל התאונה אבל הרופאים קישרו את זה לגב ..השאלה היא כזאת מה יש לי בדיוק כל אחד מבלבל לי תמוח בלט פריצה בקע אני כבר לא מבין ?? תודה רבה לך מראש !!

שלום זוהר, מצטער לשמוע על הסבל אך כנראה לא מדובר בפציעת ספורט בה דנים בפורום זה. תפנה לפורום עמוד שדרה. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים