שאלה לגבי מסרק 5 וללא איחוי

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

14/12/2020 | 16:25 | מאת: מירי

היי לפני חודש וחצי שברתי את המסרק 5 בכף הרגל הרופא המליץ לי להשים מגף אני כבר 6 שבועות אים המקף רשום שעדיין ללא איחוי והרופא אמר שיגיעה עוד שלושה שבועות לצילום זה הגיוני שאין איחוי אני פוחדת לא להגיעה לניתוח הרופאה אומר אני רואה ענן אולי זה התחלה של איחוי בלחץ שזה לא יסגר

14/12/2020 | 17:33 | מאת: מירי

היי לציין שהעצם התקצר מינימלי ויש תזוזה לא היו צריכים להשים גבס ישר מאשר המגף

ראה תשובה מעלה

שלום מירי, השבר בבסיס מסרק 5 יכול להיות עיכוב או חוסר חיבור ולכן יש להמשיך לעקוב אחרי חיבור השבר. לא תמיד אנחנו זקוקים לניתוח לחיבור השבר. איני מכיר הבדל ביו קיבוע בגבס למגף פלסטיק בשברים כאלה בברכה ,

16/12/2020 | 09:43 | מאת: מירי

היי כמה שאלות יש מצב שהשבר יהיה ללא איחוי? לאחר שש שבועות לא הולכים קצת ? ואני הולכת אים המגף זה מפריעה לאיחוי שאני הולכת ? ואים לא יהיה איחוי מה עושים ? אני מיואשת כבר שש שבועות סובלת יש משהו שצריך לעשות אל מנת לקדם את האיחוי ?

ש מצב שהשבר יהיה ללא איחוי?כן לאחר שש שבועות לא הולכים קצת ? לא תמיד ואני הולכת אים המגף זה מפריעה לאיחוי שאני הולכת ? לא ואים לא יהיה איחוי מה עושים ? הארכה של הזמן במגף או ניתוח אני מיואשת כבר שש שבועות סובלת יש משהו שצריך לעשות אל מנת לקדם את האיחוי ? אפשר לנסות שימוש במלמק , מכשיר שמשכירים מיד שרה שמעלה סיכוי לאיחוי השבר . בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים