אני מתקשה לקבל החלטה באיזה דרך לבחור לטפל בברך כואבת

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

27/11/2020 | 17:41 | מאת: גיל

שלום קיבלתי המלצה חמה על דר הלר מבקש לשאול האם מומלץ לשאוב נוזלי דלקת מהברך? תור לפיזיוטרפיה רק בינואר. עד אז אני אשתגע מכאבים....וגם אני לא בנוי לתהליכים סזיפים ארוכים.....מבין שאני צריך לחזק שרירים אך בנתיים בקושי רב אני עומד על הרגליים

שלום, ישנן מספר בעיות שגורמות לתפליט בברך רק בחלק מהן יש צורך או אפשרות לנקר את הברך. כדאי להיבדק ע"י אורתופד מומחה שיאבחן את הבעיה ואז להחליט אם יש צורך בניקור. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים