כאב כבר 3 שנים ללא הטבה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

12/11/2020 | 09:55 | מאת: מיקי

לרופא היקר שלום וברכה.בת 63 בריאה.לפני 3שנים בעקבות סחיבת תיק כבד התחילו לי כאבים חזקים בפרק ירך שמאל.ומאז עברתי המוטן בדיק'ות ואין לרופאים מושג ממה הכאב.אמאיאר אחרון לפני חצי שנה אומר ישנה עצם תת קורטיקלית בחלק לטראלי של ראש פמורלי 6 מ"מ.עם טבעת סקלרוטית וכן יש זיז גרמי קטן לק תחתון מדיאלי של הפמור. האם ממצאים אלו יכולים להביא לפתרון החידה ?הרופאים סבורים שזה בעיה בשרירים ( איליאק ספואס) לפי דעתי הם מפספסים...תודה על תשובה

שלום, ניתן לבצע זריקה תחת סונר למפרק הירך בכדי לבדוק מאיפה נובעים הכאבים ממפרקי הירך עצמו או ממקור אחר. בהצלחה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים