צילום ציר גפה תחתונה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

11/07/2020 | 13:14 | מאת: רנטגן

שלום, לקראת ניתוח ACL שני, קיבלתי המלצה מאורתופד פרטי לבצע "צילום ציר גפה תחתונה". כשביקשתי הפנייה במייל מרופא המשפחה לצילום האמור, הוא כתב "לגבי צילום, נא לדייק, לדוגמה - צילום ברך שמאל בעמידה וכו........... אין בכללית ציר גפה" אודה רבות אם תוכלו לדייק לי את שם הצילום המדובר כדי שאוכל לבקשו מרופא המשפחה של כללית תודה רבה!

האורתופד שלך צדק יש צילום שנקרא צילום ציר גפיים תחתונות

12/07/2020 | 11:44 | מאת: רנטגן

תודה על המענה! כן, האורתופד ביקש "צילום ציר גפה תחתונה", אבל רופא המשפחה כתב ש"אין בכללית ציר גפה", לכן שאלתי - האם ידוע לך כיצד מכונה ציר גפה בכללית?

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים