כאבים בברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

19/06/2007 | 18:44 | מאת: לילי

שלום רב, בבדיקת MRI נמצאה אי סדירות של סחוס הפאסט המדיאלי של הפיקה עם יצירת ציסטה סאב כונדרלית בקוטר של 3 מ"מ (חתכים אקסיאלים 10-12 סדרה 5). מה הנ"ל אומר ואיך מטפלים בבעיה. בתודה מראש לילי

19/06/2007 | 22:14 | מאת: ד"ר איתי פניכל

לילי שלום מדובר בתהליך שחיקה של סחוס הפיקה. הטיפול לרוב הוא טיפול שמרני- כגון טיפול פסיוטרפי מתאים. במידה והטיפול השמרני ניכשל ,יש לשקול טיפול ניתוחי מתאים בברכה דר איתי פניכל מומחה בכירורגיה אורטופדית מרכז רפואי רבין, קמפוס בלינסון

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים