כאבי תופת באים והולכים כבר חצי שנה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

08/04/2020 | 11:56 | מאת: עידן

בדיקת אולטרסאונד: שינויים אוסטאו-ארטריטים הודגמו במרווח הטיביו-טלארי הימני עם היצרות המרווח הפירקי , התגרמות יתר וזיזים מרגינלים.זיזים גרמיים קטנים נראו גם בפטישון הלטרלי מימין.לציין, נוזל תוך פרקי בכמות קטנה ברצוס האחורי של המפרק הטיביו טארלי מימין. יש פה הסבר למה כואב לי כל כך הרבה זמן ולא עובר?הייתי אצל מומחה כף רגל הוא שלח אותי לבדיקה הזו ועוד לא השגתי תור נוסף אליו זה רופא פרטי.תודה על העזרה.

שלום עידן, לפי הפענוח מדובר בעיקר בשחיקה של סחוס מפרק הקרסול . זו סיבה טובה לכאבים באותו אזור. בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים