עזרה בפענוח MRI ברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

19/03/2020 | 16:20 | מאת: גיא

שלום, יש לי שאלה לגבי מה שרשמו לי, הכל היה תקין חוץ מ: המניסקוסים - לטרלי: מצב לאחר הצטלקות קרע ורטיקלי בקרן האחורית. מדיאלי: שינוי ניווני אופקי בקרן האחורית עד לכדי קרע אופקי עם FLAP מצולק מניסקוטיביאלי סחוס הפיקה - שמור. סחוס הטרוכלאה- פגם קטן בחלקה האמצעי. אז רק להבין את חומרת מצבי, בגדול אין קרע מלא והמצב לא בהכרח רע? או שיכול להיות שאני כן זקוק לניתוח? תודה

שלום גיא, לא ניתן לקבוע את חומרת המצב לגבי פענוח של MRI , צריך להיבדק ע"י אורתופד מומחה , לדעת האם הכאבים והמגבלה במידה ויש תואמים לממצאים בMRI ואז להחליט אם המצב מצריך התערבות או לא . בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים