קפיצה על כסא באוטובוס

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

19/01/2020 | 00:25 | מאת: שני

שלום רב דוקטור- לפני מספר ימים נסעתי באוטובוס. ישבתי בכיסא לפני אחרון מיד לאחר גלגל אחורי. הנהג עלה על המדרכה עם הגלגל וירד ממנה-כתוצאה מכך קפצתי 3 פעמים על הכיסא ועל הישבן מצד לצד. פיזיוטרפיסט שראה אותי ומטפל בי בעניין אחר אמר שלפי המנח ישיבה אין סיכוי שמשהו זז או נשבר. לטענתו מדובר במכה יבשה. כרגע ישנם כאבים מעל הישבן שהתגברו לאחר טיפול הפיזיוטרפיה. אם אכן מדובר במכה יבשה מה הטיפול? האם עליי לבצע בדיקות מסוימות? האם יתכן מצב רפואי אחר? רוב תודות דוקטור

שלום שני, לפי התיאור אין ממצאים מדאיגים שדורשים בירור. במידה והכאב ימשך זמן רב יש מקום להיבדק ע"י אורתופד . בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים