אודה בחוות דעת מה הטיפול במקרה שלמ

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

14/01/2020 | 18:08 | מאת: גליה

שלום רב.עקב כאבים עזים בברך ימין עברתי mri ואודה להתייחסותך:נראה קרע בקרן האחורית של המיניסקוס הלטראלי . הקרע אופקי ומגיע לשוליים האחוריים של המיניסקוס.ככל הנראה הוא מגיע גם לשוליים התחתונים של המיניסקוס אם כי לא בבירור.ציסטה מניסקאלית מתבלטת מהקרן האחורית. מראה שינוי דיספלסטי במפרק הפטךו-פמורלי.

שלום גליה, לקרעים במניסקוסים יש שלל טיפולים . אנחנו מתאימים את הטיפול לפי גיל המטופל ,תלונותיו, משך הכאבים, סוג הטיפול שכבר קיבל, מגבלה ועוד .. לכן חובה להיבדק ע"י אורתופד מומחה כדי לקבוע איזה סוג של טיפול מתאים לך. מוזמנת להתקשר ליחידת הספורט בבית חולים בשרון לצורך קביעת תור במידהו מעוניינת 039372750

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים