כאבים בשוקיים בעקבות ריצה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

08/12/2019 | 18:10 | מאת: יוסי

שלום, אני בן 55 בריא ובכושר. אני סובל מכאבים בשתי השוקיים, מאזור העקב, דרך גיד אכילס ועד הסולאוס, בעיקר אחרי ריצה ארוכה; האזור נשאר רגיש למגע במשך ימים/שבועות. לעומת זאת, ריצות קצרות, ריצות כח (בעליה), ניתורים ותרגילי כח/כח מתפרץ לא גורמים לכאב. אשמח לשמוע רעיונות להמשך מעקב... תודה!

שלום יוסי, מהתיאור שלך ייתכן שאתה סובל מדלקת כרונית/קיצור/אי ספיקה באזור גיד האכילס והתאומים . יש צורך בבדיקה קלינית של הרגליים בשביל לאושש את החשד. בברכה ,

15/12/2019 | 15:24 | מאת: Yosi

תודה רבה. על איזו דיסציפלינה היית ממליץ לבדיקה?

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים