כאבים בכתפיים

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

19/06/2007 | 05:09 | מאת: רוני

שלום, אני מתגורר בהונג קונג ויש לי שאלה לגבי מידע שקיבלתי מרופא פה. הבן שלי (21) עושה המון ספורט, בעבר זה היה רוגבי וחדר כושר וכעת בעיקר חדר כושר (משקולות ואירובי). מזה זמן רב הוא מתלונן על כאבים בכתפיים, עשו לו בשנה שעברה MRI והרופא נתן לו תרופות , והמליץ על מנוחה ואימון נכון, אך ייעץ לו שבמידה והכאבים לא יעברו יש לעשות ניתוח (פשוט כלשונו). subacromial decompression הכאבים לא עבור וזה לא כואב כל הזמן אלא רק בזמן אימון או בלילה בזמן השינה, ולפי מה שאני רואה אינם בלתי נסבלים אלא מציקים, אך בכל מקרה צריך לטפל בכך. הרופא הסביר שהניתוח די פשוט וההחלמה מהירה וללא סיבוכים, ואני צריך לשבת ולדון איתו בנושא, אך אשמח לעצה או מידע נוסף בנושא. תודה רוני

19/06/2007 | 05:55 | מאת: ד"ר איתי פניכל

רוני שלום מבלי לבדוק את בנך ומבלי לראות את ה- MRI אינני יכול לצערי לאבחן את הבעיה ולתת לך תשובה. לגבי הניתוח שהוצא לכם, אכן מדובר בניתוח קל יחסית שמבוצע בשיטה ארטרוסקופית. באינדיקציות המתאימות הניתוח הנ"ל משיג תוצאות טובות. בהצלחה דר איתי פניכל מומחה בכירורגיה אורטופדית מרכז רפואי רבין, קמפוס בלינסון

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים