אורטיוזיס של מפרק פצטארי L5-s1

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

24/11/2019 | 21:50 | מאת: מור

שלום רב, אני בת 33 אחרי 3 לידות בטווח של 5 שנים... אורטופד איבחן אצלי אורטיוזיס של מפרק פצטארי , ההמלצה שלו הייתה כירופרקט ופלדנקריז. אחראי טיפול אחד של כירופרקט הבנתי שזה אגרסיבי מידי בשבילי... אשמח לדעת: 1. האם אבחנה זו ניתנת לטיפול או שמדובר בבעיה כרונית? 2 .הבנתי שזו מחלה של גיל מבוגר יותר, מה זה אומר לגבי? שזה יחמיר יותר עם השנים? 3. במידה וארצה שוב להיכנס להריון האם זה יחמיר את המצב? 4. איזה טיפולים יכולים לעזור לי? אודה לתשובתך תודה רבה

שלום מור ממליץ לך לפנות לפורום עמוד שדרה בכדי שתקבלי תשובה מלאה .

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים