מכה באזור הזרוע-כתף וחוסר יכולת להרים את היד

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

17/11/2019 | 14:39 | מאת: ניקי

הי. בני בן 12 נסע בשבוע שעבר על סקטים ונפל. קיבל מכה באזור הזרוע העליונה והכתף. זה כאב לו כמו מכה שמקבלים אבל לא כאב שנראה כמו שבר. הוא מצנהל כרגיל אבל כשמרים את היד יש לו כאילו מגבלה להרים את היד בגובה מסוים. והוא כל הזמן הולך כשהיד צמודה לגוף. כבר לא מתלונן על כאב למעט מה שתיארתי. אני לא מוצאת אורטטפד בזמינות . מה כדאי לעשות?

שלום ניקי, היי ממליץ לבצע צילום של מפרק הכתף,זרוע ועצם הבריח כדי לשלול שבר. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים