שבר בטאלוס של התאחה לאחר חודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

24/10/2019 | 12:57 | מאת: סיון1

שלום שברתי את הקרסול שבר בטאלוס עם תזוזה מינמלית ושמו לי גבס לחודש וחצי. לאחר מכן עשו צילום ואמרו לי שהשבר התאחה והורידו לי את הגבס. 3 שבועות לאחר שהורידו לי הכאבים לא פסקו הלכתי לאורתופד והוא שלח אותי לסי טי. בסי טי נכתב שבר ללא תזוזה וללא איחוי גרמי. מה עושים עכשיו? האם מחכים שהתאחה לבד? או צריך להחזיר את הגבס?

שלום סיון, יש צורך שמומחה יעבור על בדיקות ההדמיה , כי לא תמיד הפענוח מספיק להערכת אזור השבר . ממליץ לך להיבדק קלינית ןלפי זה להחליט איך מתקדמים מקובל להחזיר לגבס וייתכן שהחיבור לוקח יותר זמן . עצם הטאלוס הינה עצם בעיית מבחינת אספקת דם .

28/10/2019 | 19:32 | מאת: סיון1

תודה על המענה האורתופד אמר שלפי מה שצפה בדיסק של הסי טי השבר כן יתאחה. יכול להיות שהתשובה של המפענח של הסי טי יראה משהו ואורתופד משהו אחר? מזה אומר בדיקה קלינית?

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים