רווח משמעותי בגבס לאחר 3 ימים

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

12/10/2019 | 22:26 | מאת: זהבה טביבי

לפני 3 ימים גיבסו את הרגל שלי מאזור האצבעות עד מתחת לברך . היום לאחר שירדה הנפיחות נוצר רווח בין הגבס לרגל של כי 2.5. ס מ. אני גם יכולה להכניס את האצבעות עד ל10 ס מ לתוך הגבס. דבר נוסף באזור הקרסול שבו האזור שנפגעתי בו בעיקר. אני מרגישה שאני יכולה להזיז את כף הרגל. האם זה סביר? האם כדאי לפנות חזרה לבית החולים לגיבוס חדש ?

שלום זהבה, עקרונית לאחר היומיים הראשונים הנפיחות מעט יורגת ונוצא רווח. הרווח הזה משמעותי בסוג מסוים של שברים. אם את מרגישה שהאזור השבר חופשי ואת מצליחה להזיז ממליץ.לך לפנות לגיבוס חוזר.או במיון או במרפאה האורתופדית הקרובה בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים