כאבים במאמץ של האצבע כתוצאה ממכה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

26/09/2019 | 00:16 | מאת: יוסי

שלום דר' לפני שבועיים נפצעתי באימון איגרוף במפרק של האצבע בכף יד ימין (האמה) בבדיקה רופא אורטופד ורנטגן לא ראו כלום שלחו אותי לאולטרסאונד והזנחתי את זה הרופא מאבחן שאולי יש קרע במעטפת של הגיד יש תנועות שאין באפשרותי לעשות כמו לפתוח פקק של בקבוק כי אני מרגיש שמשהו זז במפרק .. באזור נפיחות קבועה כואבת להגיד בולט קצת לבחוץ (במיוחד לאחר מאמץ של היד )היום התחילה לכאוב גם האצבע ליד האם צריך להתייחס לזה ברצינות או שזה סתם דלקת קטנה בתודה מראש יוסי

שלום יוסי, קשה מאוד לאבחן את הבעיה לפי התיאור שלך. ממליץ לך לשוב לאורטופד לבדירה חוזרת לאחר ביצוע הסונר ולא להזניח את הבעיה. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים