רקמה שעוטפת את הגידים הפלקסורים

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

09/09/2019 | 15:55 | מאת: אהובה יאנקונסקי

אצל בתי בת ה 17 וחצי ב MRI אובחן גידול אצל בתי בת העוטף את הגידים הפלקסורים בכף רגל שמאל בחלק ההשמאלי ויש בו פרגמנטים מרובים.אין הסתיידויות כנראה PVNS בנו שזה גידול במיקום נדיר מחפשים מוחה בארץ או בחו ל שיש לו ניסיון בהוצאת הגידול שמימדיו : ס מ4.5 על 3.7 ס מ וכ 4 ס מ גובה תודה על התייחסותך, אהובה יאנקונסקי

שלום אהובה , ניתן לפנות לשירות כף רגל וקרסול במרכז רפואי רבין (השרון או בילינסון) לקבלת חוות דעת. הממצא שאת מתארת אינו נדיר ואני סבור מנתחי כף הרגל במרכז טיפלו בלא מעט כאלה . בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים