פציעת עצב השת

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

25/04/2007 | 06:47 | מאת: משה

אני מתאמן הרבה שנים בחדר כושר כחלק מזה שאני גם עובד שנים בחדר כושר כמדריך, לאחרונה התחיל להתפתח לי כאבים בגב התחתון שמקרין לישבן ולרגלים.. הייתי אצל אורטופד, הוא לא עשה לי צילום, וע"י אבחנה הוא טוען שיש לי דלקת בעצב הסיאטיק..(השת) הייתי רוצה לדעת מה לעשות? אפשר להמשיך להתאמן רק חלק גוף עליון או להפסיק לגמרי? וגם מהם דרכי הטיפול? פיזוטרפיה?

29/04/2007 | 12:01 | מאת: ד"ר איתי פניכל

לדעתי כדי לבצע הדמיה מתאימה שכוללת צלומי רנטגן ו- CT כדי לאבחן במדוייק את מקור הבעיה ולהחליט על המשך הטיפול

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים